0


ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ episodia 11-12-13 Treli Oikogeneia
Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 11 Treli Oikogeneia
Η Ρωξάνη παρέα με την Αλέκα έχουν μία συνεργασία για να καταφέρουν και να ξεφορτωθούν τον Ρίκο και τον Γιάννη και να έχουν ένα όμορφο και ήσυχο απόγευμα. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα πάει στο σπίτι μία κοπέλα που θεωρείται ότι είναι η κοπέλα των ονείρων του και θα έχει το περιβόητο όνομα « Ποπάρα »! Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο Αντώνης είναι ότι έχει πει στην κοπέλα ότι κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που θέλει ο Αντώνης και αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Η Ρωξάνη σχεδιάζει μια εκδρομή για την Αλέκα και για τον Γιάννη. Δυστυχώς όμως θα τους φτιάξει ένα δύσκολο και πολύ κουραστικό πρόγραμμα, ώστε ύστερα από τις διακοπές να χρειάζονται κάποιες άλλες διακοπές για να καταφέρουν να ξεκουραστούν. Έτσι λοιπόν η καθημερινότητα των Αλατζάδων όπως την είχαν μάθει πριν φαίνεται ότι θα είναι πλέον στο μακρινό παρελθόν τους. Ο Γιάννης με την σειρά του φαίνεται ότι έχει κερδίσει στο λαχείο το μεγάλο ποσό των δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον η συνέχεια στην οικογένεια θα είναι απίστευτη και εντελώς απρόβλεπτη.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 12 Treli Oikogeneia
Η Αλέκα θα εκμυστηρευτεί στην Μαργαρίτα ότι είδε μία παλιά της αγάπη τον Βαγγέλη Μπάρα. Δυστυχώς όμως πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί ότι η Μαργαρίτα δεν ήταν η μόνη που είχε σχέση μέσα από την οικογένεια με τον Βαγγέλη.Η Χλόη κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να εξηγήσει στην Μαργαρίτα ότι η συμπεριφορά που έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει τον Αντώνη ένα μαμμόθρεφτο. Έτσι λοιπόν η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση, ώστε να αλλάξει την τακτική της σχετικά με την συμπεριφορά απέναντι στον Αντώνη και θέλει να κάνει κάτι ώστε να χειραγωγηθεί. Δυστυχώς όμως όταν ο Αντώνης επιστρέφει από την προπόνηση τραυματισμένος η Μαργαρίτα χάνει την αυτοκυριαρχία της. Ο Ρίκος και η Ρωξάνη πλέον δεν μιλιούνται και ο λόγος είναι ότι η Ρωξάνη πρότεινε να πάρουν τα δίδυμα παιδιά το δικό της επίθετο και όχι το δικό του. Ο Γιάννης με τη σειρά του θα υποστηρίξει την άποψη της, αλλά ο Ρίκος για πρώτη φορά παίρνει την απόφαση να τους δείξει τι πραγματικά σημαίνει η οικογένεια Ρίτσι από την περιβόητη Σικελία.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 13 Treli Oikogeneia
Ο Αντώνης θεωρεί ότι ανάμεσα στα αδέρφια υπάρχει τηλεπάθεια και κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε αυτός με τη Χλόη να το δοκιμάσουν. που προς μεγάλη έκπληξη του θα δει ότι η Χλόη καταφέρνει να διαβάσει τις σκέψεις που έχει μέσα στο μυαλό του.Η μητέρα του Ρίκο θα του στείλει από την μακρινή Σικελία κάποια πράγματα σαν δώρα για τα δίδυμα. Θα είναι να φορμάκι φτιαγμένο από μαλλί προβάτου που υπάρχει στην οικογένεια πολλά χρόνια.Ο Ρίκος θα συγκινηθεί με αυτά τα δώρα και θα επιμένει να τα βάλει στα παιδιά γεγονός που θα οδηγήσει την Ρωξάνη στον απόλυτο εκνευρισμό. Η Χλόη φαίνεται ότι έχει κάποια κατάκτηση. Αυτή η κατάκτηση είναι από το σχολείο ο Μάριος, όπου θέλει να τη ζητήσει ένα ραντεβού. Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται η διακριτικότητα που έχει η οικογένεια των Αλατζάδων θα είναι η αιτία, ώστε να του χαλάσουν τα σχέδια του. Ο Αντώνης με τη σειρά του κάνει κάποιες ετοιμασίες σχετικά με τις εξετάσεις που θα δώσει στην οδήγηση και θα πάει να ζητήσει την μεγάλη βοήθεια της Μαργαρίτας. Δυστυχώς η Μαργαρίτα δέχεται ενώ δεν ξέρει τι είναι αυτό που την περιμένει!

Δημοσίευση σχολίου