0
Final klemmena oneira teleutaia epeisodia 2014.ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ: Μιχαλης Μαρκατης, Κωνσταντίνα Κλαψινου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Γιώργος Σουξές. - Οχι ένα αλλά δυο φινάλε ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, σε συνεργασία με την Άννα Αδριανού και την υπόλοιπη συγγραφική ομάδα των Κλεμμένων Ονείρων. Το ένα πρόκειται να προβληθεί το τέλος Δεκεμβρίου, όπου ουσιαστικά ολοκληρώνεται το πρώτο μεγάλο μέρος της ιστορίας και κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του Μεγάλου καναλιού και το δεύτερο με το οριστικό φινάλε του σήριαλ στα τέλη Μαιου , όπου θα πέσει οριστικά η αυλαία του τρίτου και τελευταίου κύκλου!
Ο Ορεστης Σταθατος (Μιχαλης Μαρκατης) θα μπλεχτει ερωτικα με την Χρυσα και η γυναικα του Ορεστη (Κωνσταντίνα Κλαψινου) που θα παει σαν καθηγήτρια στο κολεγιο και θα κανει ερωτικη σχεση με τον Σταυρο!Η Αλεξάνδρα θα βγάλει από την ζωή της τον Κίμωνα. Αυτός θα τα φτιάξει με την Νατάσα και θα φύγουν μακριά. Η Βίκυ και ο Δρόσος δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Εκείνος θα απομονωθεί για να γράψει το βιβλίο για την ζωή της και εκείνη θα σχεδιάσει την τιμωρία του Μαλτέζου. Ο Άρης θα γίνει πιο λογικός και ήρεμος. Θα έρθει κοντά με τον Σταύρο. Ο Σταύρος όταν τελειώσει πια το κολέγιο θα έρθει κοντά με μια νέα καθηγήτρια(Κωνσταντίνα Κλαψινου) που θα διδάξει στο κολέγιο και θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Η Χρύσα θα αρρωστήσει βαριά, θα έρθει κοντά στον θάνατο αλλά τελικά θα έχει αίσιο τέλος. Ο Γιάννης ζει και επιστρέφει απο την Αμερικη. Η Μαντώ τον διώχνει από κοντά της, ωστοσο εκείνος της εξηγεί και φεύγουν μαζι στο εξωτερικό. Η Μαρία(πρωην του σταυρου) επιστρέφει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή του Άρη. Ωστόσο ο Μαλτέζος σχεδιάζει την εκδίκηση που θα πάρει από όλους.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ:Μιχαλης Μαρκατης, Κωνσταντίνα Κλαψινου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Γιώργος Σουξές.








πληροφοριες απο τα κλεμμενα ονειρα FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου